• Gedurende de maand augustus kun je iedere zondagochtend lekker mee komen trainen in het Westenker Park. We zullen zowel Chi Kung- als Tai Chi oefeningen doen. We beginnen om 09.00 uur, zodat je nog een zondag overhoudt voor jezelf. Je hebt dan al wel lekker een uurtje buiten getraind en bent lekker soepel geworden voor de dag.  Het Westenenker Park is toegankelijk via het fietspad naast Chinees restaurant Shanghai aan de Arnhemseweg, via de Zilverweg tegenover de Rietendakschool en via de Westenenkerweg.
    Deze lessen zijn geheel gratis, en je hoeft je niet aan te melden. Ik zie graag of je er bij bent!

  • 1 comment

    Graag wil ik me aanmelden voor een proefles Tai Chi of Chi Kung. Eigenlijk weet ik niet wat het meest geschikt voor me is. Ik zoek iets wat mijn longen en mijn evenwicht kan verbeteren. Kunt u mij advies geven. Graag hoor ik, Vriendelijke groet Madeleine Balk

    Reply