• In februari was er weer de jaarlijkse Instructor Training in Amerika, waar we met een dertig-tal Golden Flower Tai Chi Instructors weer een hele week trainden bij master San Gee Tam en zijn partner Annukka. Tijdens deze training slaagde Klaas-Jan Schroten voor het Instructor-examen en werd daarmee de 15e Golden Flower Tai Chi Instructor in Nederland! 

    Jaarlijkse Instructor Training USA

    Je kunt dus echt overal in Nederland terecht binnen onze school, en daarnaast in België, Engeland, Rusland en Amerika. 

    Ook voor jou als ‘gewone leerling’ binnen de school is er ieder jaar in mei en november ruimte om met master San Gee Tam en/of zijn vrouw Annukka te trainen, of je nu gevorderd bent of beginner, omdat ze dan hier naar toe komen. Deze trainingen zijn iedere keer weer bijzonder in hun kracht en goede sfeer.