• Je bent hier:
  Home Nieuws
 • Hele maand augustus: samen trainen!

  Gedurende de maand augustus kun je iedere zondagochtend lekker mee komen trainen in het Westenker Park. We zullen zowel Chi Kung- als Tai Chi oefeningen doen. We beginnen om 09.00 uur, zodat je nog een zondag overhoudt voor jezelf. Je hebt dan al wel lekker een uurtje buiten getraind en bent lekker soepel geworden voor de dag.  Het Westenenker Park is toegankelijk via het fietspad naast Chinees[...]

  Lees meer

  Master San Gee Tam op Papendal

  Van 28 oktober t/m 2 november waren master San Gee Tam en zijn vrouw Annukka naar Nederland voor de jaarlijkse European Golden Flower Instructor Training. Alle Europese - en dit jaar ook Russische - instructeurs kwamen voor deze training op Papendal. Een prachtige lokatie natuurlijk om samen te trainen en met elkaar te genieten van hetgeen de Golden Flower School te bieden heeft! 

  Lees meer

  Om het lesseizoen af te sluiten, komen alle studenten bij elkaar in De Stolp. Na een gezamenlijke les met altijd weer iets bijzonders, sluiten we af met een hapje en een drankje. 

  Lees meer

  "Focus is an important determinant of whether you'll achieve a goal or stick to creating healthy habits. Not self-discipline, not rewards, not sheer willpower not even motivation (also an important ingredient, however). If you can maintain your focus, your mind and spirit will bring a centered power to achieving that goal."

  Lees meer

  Op zaterdag 16 april zijn er Proeflessen Chi Kung (09.30 - 10.45 uur) en Tai Chi (10.45 - 12.00 uur) aan de Arnhemseweg 164-b. Op zaterdag 23 april starten de eerste lessen van deze groepen. Kijk onder Tarieven voor een overzicht van de zakelijke info op het Inschrijfformulier. Ook vind je op die pagina een overzicht van de data waarop de lessen tot aan de zomervakantie zijn. Je kunt je voor een [...]

  Lees meer

  1 of page 3