• Je bent hier:
    Home Lessen
  • Onderstaande trainingen bieden je precies die elementen die je nodig hebt voor een sterk, gezond lichaam en een goed contact met jezelf. Al doende zul je opmerken dat je de principes op een vriendelijke wijze ook kunt toepassen in het dagelijks leven. Immers, als je op de juiste manier getraind bent, ben je zowel fysiek als mentaal gezond, sterk en fit en blijf je kalm in welke situatie dan ook. Dat is precies wat in de huidige tijd nodig is voor een goede kwaliteit van leven en gezondheid.

    De lessen worden gevolgd door managers, winkeliers, monteurs, leraren, artsen, moeders, juristen, werkzoekenden, timmerlieden, teamleiders, studenten en kunstenaars. Mannen en vrouwen die met elkaar gemeen hebben dat ze mentale en fysieke ontspanning, hun gezondheid en zelfontwikkeling belangrijk vinden.

    Je kunt verschillende soorten lessen komen volgen. Tai Chi lessen beginnen per januari en per september. Voor Chi Kung lessen kun je iedere eerste maandag van de maand een proefles komen meedoen en aansluitend beginnen. Welke les past het best bij jou? Hieronder kun je lezen wat de verschillende lessen inhouden en wat je kunt verwachten.

  • Korting

    Wanneer je met een gezinslid komt trainen krijgt ieder van jullie 10% korting op de reguliere cursusprijs. Maak je gebruik van Regelrecht of ben je in het bezit van de Fitpas, dan bied ik je 10% korting aan op de reguliere cursusprijs. Ik geef geen korting op korting.