• Van vrijdag 30 oktober t/m woensdag 4 november kwam master San Gee Tam, samen met zijn vrouw en partner Annukka, naar België voor de jaarlijkse Instructor Training  binnen de school. We waren met maar liefst 45 collega's aanwezig. Onze Europese Instructors geven les in Nederland, België en Engeland. Er waren zelfs twee van de Amerikaanse Instructors aanwezig!

    Het is steeds weer erg inspirerend en vernieuwend om van master San Gee Tam les te hebben: van 7.30 in de ochtend tot 6 in de avond, en avondsessies over andere zaken. Er valt weer heel wat bij te trainen tot aan de volgende Instructortraining in februari, in Amerika. Komend weekend is er eerst een weekend masterclasses voor onze studenten. Ook vanuit Nederland gaan er verschillende studenten naar België om van de kwaliteiten van master San Gee Tam te leren.